Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica kao sportsko selo: U Tuđmancu će se predstaviti 35 goričkih sportskih udruga

[]

Velika Gorica će na jedan dan postati sportsko selo, povodom devetog izdanja Europskog tjedna sporta, a koji se održava od 23. do 30. rujna.

Naš grad će biti domaćin Nacionalnog dana – sportskog sela gdje će Velikogoričani u nedjelju 24. rujna imati priliku upoznati se s različitim sportovima i oblicima tjelesne aktivnosti koje će u Parku dr. Franje Tuđmana predstaviti 35 sportskih udruga koje djeluju u našem gradu.

Foto: WEB Europski tjedan sporta – Jarun

Program će se u centralnom parku odvijati od 11 do 17 sati, a uz članice Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice predstavit će se i članovi Sportsko rekreacijskog saveza i Para sportskog saveza.

Inače, cilj sportskog sela je građanima prezentirati sportove i predstaviti sportske klubove te ih potaknuti da pronađu neku aktivnost za sebe i više vremena provedu na svježem zraku, ali i pokazati im da vježbanje osim što je zdravo može biti i korisno.

Foto: WEB Europski tjedan sporta – Jarun

Uz predstavljanje sportova i sportskih klubova, od 15 do 16 sati moći ćete se uključiti u grupni trening pod vodstvom fitness trenera Marija Mlinarića.

Velika Gorica će po prvi puta na jednom mjestu vidjeti toliki broj sportskih klubova koji će još jednom pokazati ono najbolje iz velikogoričkog sporta.

Naslovna fotografija: Web Europski tjedan sporta

Ova objava Velika Gorica kao sportsko selo: U Tuđmancu će se predstaviti 35 goričkih sportskih udruga se prvi puta pojavila na cityportal.hr.