Prijava

Vaša prijava

Vikend rekorderka: Vozila Kobilićem pijana, bez vozačke i u neregistriranom autu, pa pokušala pobjeći policiji!

[]

Gorička je policija tijekom proteklog vikenda provela akciju pojačanog nadzora vozila i vozača, kojom prilikom su utvrdili 40 prekršaja, od kojih 20 ciljanih prekršaja – jednu vožnju pod utjecajem alkohola, osam prekoračenja brzine, četvero se nisu vezali sigurnosnim pojasom, petero su mobitelirali tijekom vožnje, jedan prekršaj zbog vožnje dok je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih bodova, te jedan prekršaj zbog vožnje u neregistriranom autu.

Neslavna titula vikend rekoredra po pitanju promila u krvi ovog puta ide 40-godišnjakinji, koja je vozila i pijana i bez vozačke i u neregistriranom autu!

– U subotu, 16.rujna, u 21,45 sati, žena starosti 40 godina, upravljala je neregistriranim osobnim automobilom krećući se ulicom Kobilić u mjestu Kobilić. Dolaskom do kbr.10 ista se nije zaustavila na znak svjetlosnih i zvučnih signala policije već se nastavila kretati dalje bez zaustavljanja, pa je zaustavljena kod kbr.97 navedene ulice. Izvršenim alko testiranjem utvrđeno da je upravljala vozilom za vrijeme dok je u organizmu imala prisutnost alkohola u koncentraciji od 0,75 g/kg., umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg, te da upravlja vozilom dok joj je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova. Ista je uhićena, smještena u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te narednog dana uz Optužni prijedlog prepraćena na prekršajni odjel Općinski suda u Ivanić-Gradu – izvijestila je gorička policija.

 

Naslovna fotografija: Cityportal.hr

 

Ova objava Vikend rekorderka: Vozila Kobilićem pijana, bez vozačke i u neregistriranom autu, pa pokušala pobjeći policiji! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.