Prijava

Vaša prijava

Još jedno zlato za najbolji vinski film Turističke zajednice Zagrebačke županije!

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije obara rekorde u posjećenosti, ali i međunarodnoj promociji kao vinska destinacija, a sve to pred početak nagrađivanog vinskog festivala VIA VINO. Destinacijski film TZ Zagrebačke županije, Okusi prije svega – Zagreb County A Taste Above, nagrađen je još jednim svjetskim priznanjem. Na svečanoj ceremoniji međunarodnog festivala turističkog filma, Terres u španjolskoj Tortosi, film je osvojio pobjedničko zlato u kategoriji promotivnih turističkih filmova. To je ujedno i četvrta nagrada filmu koji promovira i poziva na istraživanje vinskih cesta Zagrebačke županije ali i više, okusa i mirisa, te očuvane prirode koja oduševljava posjetitelje.

– Destinacijski film Okusi prije svega pripremali smo s ciljem da našim gostima, posjetiteljima Zagrebačke županije, približimo neraskidivu vezu prirodnih ljepota i eno i gastro doživljaja koje mogu uživati u našem kraju. Lokalno, autohtono, održivo. Vjerujem da se točno te poruke vide u svakom kadru ovoga filma, a da je poruka dobro primljena svjedoče sada već četiri nagrade koje brojimo za ovo medijsko predstavljanje. Dobra turistička destinacija zahtijeva toliko puno i toliko različitog predanog rada u kojeg svi moramo biti uključeni. Dobra komunikacija onoga što nudimo na kraju je korak koji odlučuje i ono što gosta potiče da dođe u našu ili ode na neku drugu destinaciju. Zato me iznimno veseli da se na festivalima prepoznaje cjelovitost našeg rada – izjavila je direktorica TZ Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Film je nastao u suradnji s produkcijskom kućom Sekunde, a posjetiteljima Zagrebačke županije otkriva kako uživanje na vinskim cestama ujedno znači upoznavanje običaja, tradicije i kulture, mjesta ali i stola.

– Ovakav međunarodni uspjeh u promociji vinskih cesta, vrhunskih vina i nagrađivanih vinara ovog prepoznatog vinskog kraja možemo zahvaliti dugogodišnjoj suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije. Današnji posjetitelji ne žele da im kroz film govorimo kako je destinacija najbolja ili najljepša, žele čuti autentičnu priču, osjetiti doživljaje, povezati se s destinacijom. Upravo je takav film Okusi prije svega, gdje između ostalog, glavni glumci nisu glumci, već sami vinari. Zahvalni smo na suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, koja je prepoznala potrebu kao i trendove u turističkoj komunikaciji kojoj je temelj, doživljaj. Ponosni smo što smo to uspjeli prenijeti na film – govori producentica i kreativna direktorica filma, Martina Miličević.

Uspješne promotivne kampanje dovele do rekordne posjećenosti Zagrebačke županije, a uskoro počinje i omiljeni vinski festival. Rujan i listopad idealno su vrijeme za otkrivanje vinskih cesta na kojima vas od 19. rujna do 14. listopada očekuje najbolji vinski festival kontinentalne Hrvatske, počinje omiljeno VIA VINO u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije. Posjetite filmske lokacije i prepustite se jedinstvenom doživljaju glazbe, umjetnosti, vina i izvornih namirnica ovog ovog svjetski prepoznatog kraja!

 

 

Ova objava Još jedno zlato za najbolji vinski film Turističke zajednice Zagrebačke županije! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.