Prijava

Vaša prijava

Rural Foto: Više od tisuću fotografija na natječaju, pogledajte četiri najbolje!

[]

Na konferenciji AgroRocks 2023. proglašeni su pobjednici Rural Foto – izbora za najbolje ruralne fotografije u 2023. godini, te je predstavljena izložba najboljih radova u Centru za posjetitelje Tvrđa u Osijeku. Na izbor je nominirano više od 1200 fotografija sudionika iz tri države,  Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Izabrane su najbolje fotografije iz četiri kategorije: proizvodnja, selo, životinje i priroda. Svaki od pobjednika osvojio je novčanu nagradu u iznosu od 500 EUR i plaketu.

Fotografija krda jelena iz kategorije ‘Životinje’, osvojila je i ukupno najveću ocjenu čitavog izbora, a autorski je potpisuje Ankica Ursić Molnar iz Baranje. U kategoriji ‘Priroda’ pobjedu je odnijela fotografija uljane repice autora Željka Cara iz Đurđevca. U kategoriji ‘Selo’ pobjedu je odnijela fotografija seoske idile, s mačkom koja odmara ispred tradicijskih kuća u krupnom planu, autorski je potpisuje Drago Stojnić iz Prijedora, BiH. U kategoriji ‘Proizvodnja’ najbolji je rezultat ostvarila fotografija proizvodnje meda u Lijevče polju, Milene Erceg iz Gradiške (BiH).

Foto: Ankica Uršić Molnar – najbolja fotografija u kategoriji životinje, Rural foto natječaj/Agroklub

Foto: Željko Car, najbolja fotografija u kategoriji priroda, Rural foto natječaj/Agroklub

Foto: Drago Stojnić, najbolja fotografija u kategoriji selo, Rural foto natječaj/Agroklub

Foto: Milena Erceg, najbolja fotografija u kategoriji proizvodnja/Agroklub

 

 

Ova objava Rural Foto: Više od tisuću fotografija na natječaju, pogledajte četiri najbolje! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.