Prijava

Vaša prijava

Grad i prometni fakultet zovu na akciju: ‘Pješaci, vozači, biciklisti recite što mislite o kvaliteti mobilnosti u Gorici, slušamo iskustva i prijedloge!’

[]

Fakultet prometnih znanosti u suradnji s gradskom upravom krenuo je u provedbu ankete o mobilnosti na području Grada Velike Gorice, koja je dio projekta za potrebe izrade analize mobilnosti na području našeg grada. Stoga pozivaju sve sudionike u prometu da se odgovorima, ali i stavovima, iskustvima i prijedlozima pridruže ovom istraživanju.

– Vaše sudjelovanje pomoći će nam oblikovati budućnost mobilnosti u Velikoj Gorici. Ovaj anketni upitnik osmišljen je kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i želje u vezi s mobilnošću u gradu, a koncipiran je kako bi obuhvatio tri ključna područja: osnovne informacije o ispitaniku, koje će nam pomoći da bolje razumijemo demografske karakteristike naših sugrađana i sugrađanki te njihove specifične potrebe, navike putovanja je dio istraživanja koji je usmjeren na vaše svakodnevne rutine i oblike kretanja po gradu. Želimo doznati koje prometne opcije preferirate i često koristite, te zadovoljstvo uslugom i prijedlozi poboljšanja mobilnosti u gradu gdje možete izrazite svoje zadovoljstvo trenutnim uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici te da podijeliti svoje sugestije za njihovo unaprjeđenje – priopćili su s Fakulteta prometnih znanosti.

Ističu kako će svaki glas, mišljenje ili prijedlog doprinijeti donošenju odluka usmjerenih na poboljšanje kvalitete života u Velikoj Gorici. Anketni upitnik možete pronaći OVDJE, ili koristite QR code kao poveznicu na anketni upitnik.

Foto: Rotor Kolareva ulica/gorica.hr

 

 

Naslovna fotografija: Cityportal.hr

 

Ova objava Grad i prometni fakultet zovu na akciju: ‘Pješaci, vozači, biciklisti recite što mislite o kvaliteti mobilnosti u Gorici, slušamo iskustva i prijedloge!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.