Prijava

Vaša prijava

Najavljena kiša odgađa Perunfest! Novi termin – subota, 14.listopada

[]

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika organizator Perunfesta, Muzej Turopolja, u suradnji sa Zdenkom Bašićem, kao umjetničkim direktorom festivala zaboravljenih priča i narodnih predaja, primoran je odgoditi ovu popularnu manifestaciju, koja se trebala održati ove subote, 23. rujna u Donjoj Lomnici.

– Naš veseli i poučni festival o nematerijalnoj kulturnoj baštini već godinama okuplja tisuće posjetitelja, zato našu vjernu, ali i novu publiku molimo za razumijevanje i obavještavamo da će se Perunfest održati u novom terminu – 14. listopada, od 12 do 23 sata, u predivnom ambijentu kurije Modić Bedeković u Donjoj Lomnici.

Vjerujte nam, planiramo održati naše obećanje o posebnom danu punom čarobnih trenutaka, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u raznovrsnim i nezaboravnim iskustvima. Vidimo se i veselimo zajedno u subotu, 14. listopada, a sve eventualne promjene u programu možete pratiti na web stranici Perunfesta – piše u priopćenju koji potpisuje Margareta Biškupić Čurla, ravnateljica Muzeja Turopolja.

Foto: Perunfest

Ova objava Najavljena kiša odgađa Perunfest! Novi termin – subota, 14.listopada se prvi puta pojavila na cityportal.hr.