Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vozača ‘zaslijepilo sunce’, srušio masivni stup javne rasvjete na Trgu grada Vukovara

[]

Oko 12:30 sati u centru grada, na skretanju iz Magdalenićeve na Trg grada Vukovara, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, srećom, nastradao samo stup javne rasvjete, koji prometni znak, i auto čiji je vozač prouzročio nesreću. Nakon dojave čitatelja o prometnoj nesreći, na mjestu događaja smo zatekli policiju, koja je s vozačem obavljala razgovor i alkotestiranje, kao i djelatnike VG Komunalca koji su uklanjali srušeni stup i dijelove koji su od siline udarca popadali uokolo.  Vozač nije zatražio liječničku pomoć, a nama je ispričao kako je došlo do nesretnog prebliskog susreta sa masivnim stupom javne rasvjete.

– Dobro sam, malo sam zamantan, normalno.. Zabljesnulo me sunce dok sam vozio iz Magdalenićeve prema Trgu, nisam dobro vidio, zaslijepilo me, pa nisam dovoljno skrenuo i zabio sam se u stup.. Sve sam ispričao sad policiji, alko test nula. Ma lako ću popraviti auto, nije neka šteta. A sad idem doma, idem spavat!- rekao nam je vozač, 71-godišnji Andrija Buklijaš.

Bilo je u ovoj prometnoj nesreći i jako puno sretnih faktora. Stup težine stotinjak kilograma doista čistom sretnom slučajnošću nije pao ni preko prometnice, nije oštetio ni obližnje podzemne spremnike za otpad, ‘preživio’ je i nogostup, a da ne pričamo o tome kako je ta lokacija gotovo uvijek prilično puna i prolaznika i automobila. Nakon završetka policijskog očevida znat će se i visina materijalne štete, a nadoknadu za uništeni stup javne rasvjete platit će  – vozač.

Foto: Brojni stanovnici Trga grada Vukovara i poznanici vozača okupili su se na mjestu nesreće

Foto: Djelatnici VG Komunalca brzo su izišli na teren

 

Naslovna i fotografije u članku: G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava FOTO: Vozača ‘zaslijepilo sunce’, srušio masivni stup javne rasvjete na Trgu grada Vukovara se prvi puta pojavila na cityportal.hr.