Prijava

Vaša prijava

Bira se najbolja kratka priča za ‘Turopoljsku poculicu’, radove dostavite do Božića

[]

Ogranak Matice hrvatske u Velikoj gorici poziva već renomirane autore, ali i početnike da im pošalju svoje nove priče na kajkavskom dijalektu ili na standardnom hrvatskom jeziku i time sudjeluju u književnom natječaju ‘Turopoljska poculica’.

– Kratka priča može sadržavati najviše četiri kartice teksta. Rad treba poslati i u pisanom obliku poštom i elektroničkom poštom. Kratku priču potrebno je umnožiti u tri istovjetna primjerka i na svakom naznačiti samo zaporku. Uz rad treba odvojeno priložiti podatke koji sadrže: ime i prezime autora, adresu, broj telefona, e-adresu i zaporku kojom je označen – ističu iz Ogranka te dodaju kako se radovi šalju poštom na adresu  Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici, Lomnička 65, 10410 Velika Gorica, (s naznakom za Matičin književni natječaj) ili na mail natjecaj.matica.gorica@gmail.com.

Natječaj traje do 25. prosinca, a prosudbeno povjerenstvo odabrat će po jedan najbolji rad na kajkavskom odnosno standardnom jeziku. Najbolji radovi i njihovi autori bit će predstavljeni u četvrtak, 28. ožujka, a raovi će biti objavljeni i u časopisu Luč.

– Propozicije natječaja su jednostavne, pišite i šaljite, ne ustručavajte se! Očekujemo vaše radove. – ističu iz goričkog Ogrank

 

 

 

Ova objava Bira se najbolja kratka priča za ‘Turopoljsku poculicu’, radove dostavite do Božića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.