Prijava

Vaša prijava

Sutra posebna regulacija prometa zbog CRO Race kroja prolazi i ulicama Velike Gorice

[]

CRO Race biciklistička utrka sutra ulazi u završnu fazu. Vozi se šesta etapa koja u 11:25 sati kreće iz Samobora. Kako je cilj etape u Zagrebu, biciklisti će proći cestama Zagrebačke županije i grada Zagreba, a proći će i kroz Veliku Goricu.

Organizatori i policija podsjećaju i upozoravaju građane, da će zbog utrke na snazi biti posebna regulacija prometa.

– Promet se neće zatvarati cijelo vrijeme održavanja utrke na pojedinoj dionici, već samo neposredno uoči nailaska i za vrijeme prolaska natjecatelja. Na kolnicima gdje se promet odvija dvosmjerno, promet iz suprotnog smjera zatvarat će se do 30 minuta prije nailaska natjecatelja, osim zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice koji će biti zatvoren od 8 do 17 sati, stoga se mole vozači koji se zateknu na takvim dionicama da svoja vozila uklone s kolnika, a ukoliko to ne bude moguće zaustave uz desni rub kolnika te pričekaju prolazak zaštitnice utrke – ističu iz policije.

Privremena regulacija prometa na šestoj etapi Samobor – Zagreb vrijedit će od 11 do 17 sati na ruti: Samobor – Lučko – Velika Gorica – Sesvetski Kraljevec – Dugo Selo – Vrbovec – Sv. Ivan Zelina – Soblinec – Zagreb.

Predviđen dolazak biciklista u Zagreb očekuje se između 14:46 i 15:04 sati.

 

Ova objava Sutra posebna regulacija prometa zbog CRO Race kroja prolazi i ulicama Velike Gorice se prvi puta pojavila na cityportal.hr.