Prijava

Vaša prijava

Članovi Rotary kluba Velika Gorica proslavili 20 godina humanitarnog rada u lokalnoj zajednici

[]

Rotary klub Velika Gorica, jedan od najaktivnijih humanitarnih organizacija na velikogoričkom području, ali i šire, proslavio je 20. obljetnicu osnivanja.

– Kroz proteklih 20 godina, Rotary klub Velika Gorica je rastao i razvijao se zahvaljujući podršci, predanosti i povjerenju. Bez vas, naših dragih članova i prijatelja, ova zajednica ne bi postigla sve što jeste danas. Nastavit ćemo raditi zajedno kako bismo donosili pozitivne promjene u našem gradu i okolini. Neka budućnost bude ispunjena uspjehom, srećom i još mnogo godina zajedničkog rada i slavlja – istaknula je Maja Leder, predsjednica Rotary kluba Velika Gorica.

Foto: Rotary klub Velika Gorica

U brojnim akcijama koje su obilježile 20 godina njihova rada ističe se projekt višegodišnje obnove kuće obitelji Črnko u Čičkoj Poljani. Ta je kuća uništena u velikoj poplavi 2010. godine, a gorički su je rotarijanci u potpunosti obnavljali više od dvije godine.

Isto tako RC Velika Gorica pomogao je brojnim mladim Velikogoričankama i Velikogoričanima da odu na kratkoročne i dugoročne razmjene u inozemstvo. Mladi koji su sudjelovali u tim razmjenama bili su jezgra rotarijanskog podmlatka – Rotaract kluba Velika Gorica.

Foto: Rotary klub Velika Gorica

Za poseban doprinos u humanitarnim aktivnostima posljednjih godinu dana posebnu zahvalnicu dobio je Siniša Drobnjak, gorički rotarijanac i poduzetnik. On je, među ostalim, otrčao i humanitarni maraton početkom ove godine. U 48 sati svakih četiri sata trčao je po četiri milje. U tom iznimno napornom ritmu, u kojem je bilo jako malo vremena za odmor, vodila ga je misija pomoći goričkom Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji.

Ova objava Članovi Rotary kluba Velika Gorica proslavili 20 godina humanitarnog rada u lokalnoj zajednici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.