Prijava

Vaša prijava

FOTO Projekt Erasmus+: Hribarovci ugostili učitelje i učenike iz Portugala i Grčke, evo što su sve radili !

[]

Proteklog tjedna u našem su gradu, kao gosti OŠ Nikole Hribara u sklopu projekta Erasmus+ projekt Growing young ECOlogists with STEM, gostovali učitelji i učenici iz Grčke i Portugala. Tjedan je bio prepun aktivnosti, druženja i putovanja.

– U sklopu Erasmus+ projekta Growing young ECOlogists with STEM, u razdoblju od 2. do 6. listopada, u posjet su nam došli naši partneri, učitelji i učenici iz Grčke i Portugala. Tijekom tjedna održano je nekoliko radionica na kojima je učenicima prezentirana edukativna platforma razvijena u sklopu projekta. Uz vodstvo predavača iz Grčke, koristeći se aplikacijom Canva, učenici su izrađivali digitalni magazin u kojem su prikazane dosad provedene projektne aktivnosti. Na radionicama su učenici razgovarali o klimatskim promjenama i načinu kako ostaviti što manji ekološki otisak na planet. Izradili smo i energetski certifikat škole. Zasadili smo stablo prijateljstva i izrađivali tematske plakate, koji će biti izloženi u školskom projektnom kutku.

U slobodno vrijeme naše smo goste odveli u Muzej Turopolja i Centar za posjetitelje u Velikog Gorici. Obišli smo kuriju Modić Bedeković, te prošetali ulicama grada Zagreba. Na Svjetski dan učitelja posjetili smo Plitvička jezera, naš najstariji i najveći nacionalni park. Druženjem i raznim aktivnostima, učvršćena su već prije sklopljena prijateljstva, te doživljena nova iskustva koja će svima ostati u nezaboravnoj uspomeni. Veliku zahvalu upućujemo roditeljima koji su ugostili naše goste, pružali nam podršku tijekom trajanja projekta i bili sjajni domaćini – rekla nam je učiteljica Erika Likan Kelentrić iz OŠ Nikole Hribara.

 

Naslovna i fotografije u članku: OŠ Nikole Hribara

Ova objava FOTO Projekt Erasmus+: Hribarovci ugostili učitelje i učenike iz Portugala i Grčke, evo što su sve radili ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.