Prijava

Vaša prijava

FOTO Vrtićanci iz Selnice uživali u pokusima, eukativnom filmu i crtanju pomoću elektroničkog uređaja

[]

Mališani iz Dječjeg vrtića Lojtrica, područnog objekta u Selnici današnji dan proveli su u zabavnim aktivnostima. Povodom Dječjeg tjedna u Velikoj Gorici, djeca iz skupine Tigrići i sportsko-engleske skupine Lavići u svom malom ‘kemijskom laboratoriju’ provodili su pokuse dugine boje i slikanje na vati. Okušali su se i u crtanju pomoću elektroničkog uređaja, a pogledali su i edukativni crtani film.

Foto: DV Lojtrica

Znanstveni dan i STEM aktivnosti u vrtiću priredile su im njihove odgajateljice, a zahvaljujući kojima su se djeca dobro zabavaila i uživala u stjecanju novih iskustava.

– Kroz provedene aktivnosti djeca su osim znanstvenih kompetencija razvijala vještine suradnje s drugima kroz zajedničke zadatke te uvažavala tuđe osjećaje i potrebe, razvijali strpljenje i načine rješavanja problema, upoznavali nove likovne tehnike i razvijali konvergentno i divergentno mišljenje – istaknule su odgajateljice.

Foto: DV Lojtrica

Foto: DV Lojtrica

 

Ova objava FOTO Vrtićanci iz Selnice uživali u pokusima, eukativnom filmu i crtanju pomoću elektroničkog uređaja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.