Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorički karatisti u Prelogu osvojili deset medalja, a prvacima Hrvatske postali su David Lovrinović i Mia Čunčić

[]

Gorički karatisti nastupili su za vikend na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste do 14 godina starosti u Prelogu. Nastupilo je više od 700 natjecatelja iz 75 klubova što je rekord Hrvatskog karate saveza.

Karate klub Velika Gorica je nastupio s 20 natjecatelja, a osvojili su čak deset medalja. Dva zlata, tri srebra i pet bronci. Posebno treba spomenuti i kako klub ima dva prvaka Hrvatske, a to su David Lovrinović u uzrastu 2009. godišta i Mia Čunčić u uzrastu 2010. godišta.

Foto: Karate klub Velika Gorica u Prelogu

– Davidu je ovo treće uzastopno zlato na prvenstvu Hrvatske od 2021.godine, a Miji drugo što zaslužuje dodatnu pohvalu te činjenicu da se radi o borcima koji će u budućnosti ostvariti sigurno još puno vrhunskih rezultata.Za ovo državno prvenstvo pripremali smo se od sredine kolovoza, prošli nekoliko kontrolnih turnira, te odrađivali trening mečeve sa klubovima Tigar iz Siska, Mladost iz Ivanić Grada, Samobor i Centar iz Velike Gorice – ističu iz kluba.

Srebro su u Prelogu osvojili Petar Buhin, Petar Krešimir Krmpotić i Lana Slivak, a brončani su bili Mihael Medvedec, Vito Hulina, Mihael Kaurić, Petar Tibor i Katarina Gordić.

Foto: Karate klub Velika Gorica u Prelogu

Ova objava FOTO Gorički karatisti u Prelogu osvojili deset medalja, a prvacima Hrvatske postali su David Lovrinović i Mia Čunčić se prvi puta pojavila na cityportal.hr.