Prijava

Vaša prijava

FOTO Policija u obiteljskoj kući Velikogoričana pronašla plastenik s 85 stabljika marihuane, ali i oružje

[]

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom koji je u obiteljskoj kući na području Velike Gorice sadio, prerađivao i prodavao konoplju. No, pretragom kuće pronađene su i još neke stvari.

– U zasada točno neutvrđenom vremenskom periodu, osumnjičeni je s ciljem proizvodnje i preprodaje droge – konoplje, u obiteljskoj kući na području Velike Gorice, sadio konoplju, koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao, zatim vagao i prepakiravao pa prodavao – rekli su iz Policijske uprave zagrebačke te dodali kako je pretragom pronađeno ukupno 85 komada stabljike konoplje visine od 32-122 centimetara.

Foto: PUZ

– Pronađeno je i 22 komada suhih grana stabljike konoplje dužine od 20–130 cm, 2,5 ml ulja konoplje pakirano u šprici, 100 grama smole konoplje i ukupno više od 11 kilograma konoplje pakirane u 11 različitih omota i plastična vrećica ispunjena s 1645 grama lišća konoplje te digitalnu vagu i razni predmeti za pakiranje. Također pronađene su još i dvije ručne eksplozivne naprave, ukupno 101 komada raznog streljiva i jedna puška s optičkim ciljnikom s prigušivačem – dodali su iz policije.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: PUZ

Ova objava FOTO Policija u obiteljskoj kući Velikogoričana pronašla plastenik s 85 stabljika marihuane, ali i oružje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.