Prijava

Vaša prijava

Žene odnijele sve nagrade na natječaju ‘Photo Zagreb County’! Među najboljima i dvije iz našeg kraja

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije objavila je imena pobjednica fotografskog natječaja ‘Photo Zagreb County’, a ukupno pet nagrada je dodijeljeno u dvije kategorije – tri najbolje po mišljenju stručnog žirija, te dvije prema glasovima na društvenim mrežama.

Jasna Lujić autorica je najljepše fotografije prema izboru stručnog žirija, a odabrani motiv joj je bio Park Erdödy u Jastrebarskom. Na drugoj se poziciji u ovoj kategoriji nalazi Josipa Brigljević koja je fotografirala lokaciju Pleso u Velikoj Gorici,a stručni žiri je kao treću nagradio Nikolinu Kuzmić za fotografiju snimljenu na lokaciji Donji Hruševec.

Foto: Jasna Lujić, prvonagrađena prema ocjeni stručnog žirija na foto natječaju TZZŽ/Dražen Kopač

Foto: Josipa Brigljević drugo mjesto za najbolju fotografiju prema mišljenju žirija, lokacija Pleso, Velika Gorica /Dražen Kopač

Prema glasovima na Instagramu najviše glasova je osvojila Martina Brkić s fotografijom snimljenom na lokaciji Ježevo, a Facebook publiku je osvojila Ivanka Pustaj s fotografijom iz Okića ((Novo Selo Okićko, Repišće).

– Vizija je stvoriti identitet destinacije, a da bismo to i ostvarili ‘proces mora biti živ’ za sve posjetitelje i turiste koji u nju dolaze. Ovim foto natječajem željeli smo vidjeti jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije, te kroz foto objektiv istaknuti ljepote Zagrebačke županije. I ove godine bio je veliki interes, zaprimljeno je preko 300 prijava u kojima su prevladavali motivi ruralne, zelene i održive priče koja će sigurno naći mjesto u našim kampanjama. Podržimo našu kvalitetu, jer je ona ključ uspjeha naše destinacije – istaknula je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Foto: Nikolina Kuzmić osvojila je treću nagradu za fotografiju Donjeg Hruševca na natječaju TZZŽ/Dražen Kopač

Nagrade autoricama dodijelili su poznati lovac i influencer Dean Kotiga i direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada Ana Gašparović.

Foto: Ivanka Pustaj osvojila je najviše glasova na Facebooku za svoju fotografiju Okića na natječaju TZZŽ/Dražen Kopač

Foto: Martina Brkić ispred fotografije Ježeva kojom je prikupila najviše glasova na Instagramu/Dražen Kopač

 

Ova objava Žene odnijele sve nagrade na natječaju ‘Photo Zagreb County’! Među najboljima i dvije iz našeg kraja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.