Prijava

Vaša prijava

Zagreb: Krenula privremena regulacija prometa prema grobljima – evo detalja!

[]

Od danas, pa sve do idućeg četvrtka, 2. studenog, promet prema gradskim grobljima u Zagrebu provodit će se prema privremenoj regulaciji, a stroži režim ograničenja prometa u tim zonama provodit će se na blagdan Svih Svetih 1. studenog, priopćili su iz Grada Zagreba.

Kako bi se smanjile gužve u prometu, građanima se preporučuje korištenje javnog gradskog prijevoza, jer ZET će pojačati linije prema zonama glavnih gradskih groblja, Mirogoj, Miroševec i Markovo polje, kao i manjim lokalnim grobljima. Na sam blagdan Svih svetih primjenjivati će se izvanredna organizacija prijevoza prema glavnim gradskim grobljima, a doći će i do promjena u tramvajskom prometu.

Sva će zagrebačka gradska groblja 30. i 31. listopada te 1. studenoga biti otvorena od 6 sati ujutro do ponoći. 

Iz zagrebačke policije su poručili kako će i njihovi službenici pojačano nadzirati protočnosti cestovnog prometa, te održavanje javnog reda i mira.

Pozivamo građane na strpljenje i za razumijevanje te da poštuju upute policijskih službenika u skladu s privremeno postavljenom prometnom signalizacijom te upute ostalih sudionika u okviru privremene regulacije prometa – poručuju iz Policijske uprave zagrebačke.

Detaljnije o privremenoj regulaciji prometa prema gradskim grobljima možete pogledati OVDJE.

 

Naslovna fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL

Ova objava Zagreb: Krenula privremena regulacija prometa prema grobljima – evo detalja! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.