Prijava

Vaša prijava

FOTO Šest medalja za karateke iz ‘Centra’ na državnom prvenstvu u Prelogu

[]

Na državnom prvenstvu u Prelogu, članovi Karate kluba ‘Centar’ nastupili su s 12 malih karateka i osvojili 6 medalja. Riječ je o prvenstvu u karateu za mlađe uzraste, a okupilo je više od 700 natjecatelja.

– Najviše moramo pohvaliti Mihaelu Pavlečić koja je u uzrastu 2015. godište nakon tri odlične borbe osvojila zlatnu medalju u kategoriji -30kg. Uz Mihaelu, u finale je uspjela ući i Lara Dugonjić, ali ipak je preiskusna bila protivnica u finalu – rekli su iz kluba.

Foto: Karate klub Centar

Bronce su osvojili Antonio Brletić, Franka Jerkin, Patrik Jeromić i Kim Kumic.

– Antonio je prošlogodišnji prvak Hrvatske, no ipak u polufinalu kategorije -49kg bolji je bio riječki karataš, a Franka Jerkin iznenađujuće gubi od predstavnice jednog splitskog kluba u 1. kolu, no kasnije kroz repasaž uspijeva dominantno osvojiti bronco – dodali su iz ovog goričkog kluba.

Foto: Karate klub Centar

Inače, Patriku i Kim je ovo bilo prvo državno prvenstvo na kojem su zasluženo osvojili brončane medalje.

– Jako smo ponosni na ove rezultate jer nam pokazuju da imamo jednu odličnu generaciju sa kojom ćemo puno raditi i koja će nam sigurno donijeti još mnogo medalja, a nadamo se jednog dana i hrvatskog reprezentativca ili reprezentativku – ističu iz kluba.

Foto: Karate klub Centar

Foto: Karate klub Centar

Ova objava FOTO Šest medalja za karateke iz ‘Centra’ na državnom prvenstvu u Prelogu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Slikovnica koja pomaže

Smotra školskog glazbenog stvaralaštva