Prijava

Vaša prijava

Kako je 82-godišnja bakica u centru Velike Gorice nadmudrila prevaranta

[]

Velikogoričanka rođena 1941.godine ovog je tjedna majstorski osujetila pokušaj prijevare, a gorička policija ju je zbog toga i ovako javno pohvalila, te navela kao primjer samozaštitnog ponašanja. Naime,  u srijedu, 8.studenog, u poslijepodnevnim satima nepoznati je muškarac telefonski kontaktirao 82-godišnjakinju koja živi u centru grada, predstavio se kao policajac te najavio svoj dolazak zbog kako je rekao ‘provjere njezinih novčanica, jer ima dojavu kako su krivotvorene’. Mudra gospođa odmah je posumnjala na prijevaru, te muškarcu napomenula kako će se posavjetovati s ukućanima, tako mu dajući do znanja kako ne živi sama, ali je i jasno dala do znanja kako kod kuće nema nikakvih novčanica. U tom je trenutku potencijalni prevarant naglo prekinuo poziv, a Goričanka je čitav slučaj dojavila policiji, te alarmirala i susjedstvo kako bi spriječila eventualne nove pokušaje prijevare.

– U ovom slučaju nije došlo do nikakve štete zahvaljujući snalažljivosti naše sugrađanke, te ovaj slučaj izdvajamo kao odličan i pozitivan primjer samozaštitnog ponašanja – poručila je gorička policija.

 

Ova objava Kako je 82-godišnja bakica u centru Velike Gorice nadmudrila prevaranta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.