Prijava

Vaša prijava

Goričanka Sara Elizabeth Kovač pobjednica Međunarodnog festvala Art of Dance u Istanbulu!

[]

S Plesnog odjela Umjetničke škole Franje Lučića stižu fantastične vijesti! Njihova učenica trećeg razreda, Sara Elizabeth Kovač, pobjednica je Međunarodnog festivala Art of Dance u Istanbulu.
Sara je prema odluci međunarodnog žirija osvojila pobjedu u svojoj kategoriji i time se plasirala među tri najbolje koreografije u konkurenciji više od 120 sudionika.
– Na Gala večeri, od tri odabrane koreografije birao se pobjednik te je Sara zasluženo osvojila prvo mjesto i time postala pobjednik cijelog festivala! To je velika stvar kako za našu školu tako i za Hrvatsku, jer je Sara bila jedina predstavnica naše zemlje –rekla nam je Ana Genzić, njena mentorica i autorica pobjedničke koreografije, koja je ujedno i voditeljica Plesnog odjela UŠFL.

Foto: Učenice Plesnog odjela Umj.škole F.Lučića na festivalu Peeknik

Dodaje i kako je Umjetnička škola zadnjih tjedana sudjelovala i na DaCi Festivalu, gdje su učenice trećeg razreda srednje škole uz mentorice Danijelu Renić i Miju Zalukar pokazale zavidno plesno umijeće i očarale mnogobrojnu publiku i plesne stručnjake. Samo par dana ranije, učenice četvrtog razreda srednje škole sudjelovale su na prvom plesnom festivalu Peekniku u Zagrebačkom kazalištu mladih, za koji je koreografiju osmislila i uvježbala nastavnica Katarina Rilović, a sve prisutne su ostavile “bez daha” svojom izvedbom, tehničkim umijećem i koreografijom.

Foto: DaCi festival – učenice Plesnog odjela Umj.škole F.Lučića

Ova objava Goričanka Sara Elizabeth Kovač pobjednica Međunarodnog festvala Art of Dance u Istanbulu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.