Prijava

Vaša prijava

Najmlađi složili srce od lampaša kod Golubice u sjećanje na svu djecu i ljude stradale u Gradu Heroju

[]

Kako nam se bliži za našu zemlju jedan od najtužnijih dana u godini, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, brojni odaju počast svima koji su svoje živote dali za svoju Domovinu. Tako su i tete i djeca iz velikogoričkih obrta za dnevnu skrb o djeci, Sunac, Lojzek i Bebi,  za svoju dnevnu šetnju odabrali posjet Golubici, koja je vječni spomen na naše branitelje stradale u Domovinskom ratu. Ispred spomenika su svojim ručicama složili lampaše u obliku srca.

– Njihove ručice su se sklopile, a oči su im bile pune pitanja. Od lampaša su napravili srce za djecu i ljude koji su stradali u ratu u jednom gradu Vukovaru, jednog 18-tog datuma. Djeca ne razumiju rat i stradanja, razumiju ljubav, razumijevanje i bezrezervnu podršku, kako li su blagoslovljeni! U spomen svim stradalima u Domovinskom ratu počast je odala podružnica Hrvatske udruge dadilja Velika Gorica – rekla nam je Tajana Miščević, vlasnica obrta Sunac.

Foto: Tete i djeca iz velikogoričkih obrta za dnevnu skrb o djeci, Sunac, Lojzek i Bebi, odali su počast stradalnicima kod spomenika Golubica

Ova objava Najmlađi složili srce od lampaša kod Golubice u sjećanje na svu djecu i ljude stradale u Gradu Heroju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.