Prijava

Vaša prijava

Vegora vas poziva da naučite sastaviti i s razumijevanjem pročitati izvještaj o novčanom toku

[]

Razvojna agencija Grada Velika Gorica poziva na radionicu izrade i razumijevanja izvještaja o novčanom toku koja će biti održana u vijećnici Pučkog učilišta 22. studenog od 12 do 15 sati.

– Ako naučite čitati novčani tok, možete saznati jako puno o poduzeću jer je to izvještaj koji govori o zdravlju poduzeća. Ako povežete novčani tok s bilancom i računom dobiti i gubitka možete dobiti kompletnu sliku što se događa u poduzeću – da li posluje sve bolje ili sve lošije, naplaćuje li unaprijed, da li naplaćuje stara potraživanja, da li podmiruje obveze na vrijeme, kolika je marža poduzeća… – ističu iz Vegore.

Zakonska obaveza je sastavljanje tek srednje velikim i velikim poduzetnicima, no velike koristi od njega možemo imati u svim segmentima: osobne financije, obrtnici, mikro poduzeća, mala poduzeća, zadruge itd.

Predavačica Ana Domitrović pokušat će vas naučiti sastaviti izvještaj o novčanom toku, pročitati ga s razumijevanjem i tako doći do važnih informacija. Prijave su obavezne.

Naslovna: Pexels/Photo by AlphaTradeZone

Ova objava Vegora vas poziva da naučite sastaviti i s razumijevanjem pročitati izvještaj o novčanom toku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.