Prijava

Vaša prijava

Nakon dva mjeseca potrage u selu kraj Samobora uhićen 40-godišnji uzgajivač i diler marihuane

[]

Iz Policijske uprave zagrebačke javljaju o rezultatima dvomjesečne istrage nad 40-godišnjakom i 19- godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Priča kreće 27.rujna kada su policajci Ivanić-Grada temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici, obavili pretragu doma i prostora u mjestu Rečice Kriške, na području Općine Križ, gdje prebivaju osumnjičeni.

– Istog dana je osumnjičeni 40-godišnjak u namjeri da uništi nasad na prostoru zemljišta oko kuće, neposredno prije početka pretrage, iz tla iščupao šest stabljika konoplje tipa droga i odbacio ih u obližnje područje te se dao u bijeg. No, osumnjičeni 19-godišnjak je te iste stabljike prije početka pretrage dragovoljno izručio policijskim službenicima zajedno s još sedam zasađenih stabljika konoplje tipa droge, dok su pretragom podruma kuće pronađene još tri djelomično osušene stabljike iste droge. Visina stabljika pronađenih u pretrazi bila je u rasponu od 134 do 227 cm – priopćili su iz zagrebačke policije.

U petak, 17. studenoga, nakon provedenih mjera intenzivnog traganja, 40-godišnji muškarac uhićen je na ulici na području Klokočevca Samoborskog. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu te ga predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava protiv 19-godišnjaka podnesena redovnim putem.

 

Naslovna fotografija: Ilustrativna/Aphiwat Chuangchoem/pexels.com

Ova objava Nakon dva mjeseca potrage u selu kraj Samobora uhićen 40-godišnji uzgajivač i diler marihuane se prvi puta pojavila na cityportal.hr.