Prijava

Vaša prijava

Pričaonice, radionice slikanja, veza ili izrade poculice čeka vas na Adventu u Muzeju Turopolja

[]

Muzej Turopolja za najmlađe sugrađane pripremio je zanimljiv i zabavan božićni program uoči nadolazećih blagdana. No, neće ostati zapostavljeni ni odrasli. Svaki vikend u prosincu do Božića, odvijat će se besplatne radionice i pričaonice za sve uzraste. 

Adventskim pričaonicama zabavljat će vas naša sugrađanka i poznata hrvatska književnica Željka Horvat-Vukelja kojoj su specijalnost pričokazi, a od 1989. godine do danas održala je više od tisuću književnih susreta u školama i knjižnicama. Priče će pričati 2. i 16. prosinca od 18 sati.

Za odrasle posjetitelje muzeja tu je adventski Paint&Wine, na kojem ćete 3. prosinca pod vodstvom Davorke Ilečić slikati simpatičnog gnoma u zimskom okruženju. Slikarska radionca trajat će od 17 do 19 sati, a s obzirom da je broj mjesta ograničen, prijaviti se možete ovdje. 

Osim slikanja, 9. prosinca radionicu veza održat će od 16 do 18 sati Ivana Jurmanović Dandić, a moći ćete izraditi vez zimskog motiva na cekeru. Broj polaznika radionice također je ograničen, a prijaviti se možete ovdje. 

Foto: Arhiva Muzej Turopolja

Posljednja radionica za odrasle održat će se 10. prosinca od 17 do 19 sati. Dočekat će vas Goran Postić koji će vas voditi kroz izradu jednog od najpoznatijeg motiva Turopolja – poculice. Broj polaznika je također ograničen, a prijaviti se možete na mail jmatijasic@muzej-turopolja.hr ili pozivom na broj telefona 01 6221 325.

Kao šećer na kraju adventskog programa, 17. prosinca od 16 do 20 sati, održat će se božićne radionice za djecu koje će voditi Vanja Uzelac iz Centra za djecu, mlade i obitelj. Prijaviti se možete na mail jmatijasic@muzej-turopolja.hr ili pozivom na broj telefona 01 6221 325.

– Svi programi održavaju se u prostorijama stalnog postava Muzeja Turopolja na prvom katu i potpuno su besplatni. Nadamo se da ćete uživati u kreativnim radionicama i zabavnim pričaonicama u Muzeju Turopolja – poručili su iz muzeja.

 

Ova objava Pričaonice, radionice slikanja, veza ili izrade poculice čeka vas na Adventu u Muzeju Turopolja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.