Prijava

Vaša prijava

Specijalci u Kolodvorskoj uhitili kolegu policajca sa 75 kila droge

[]

Scene koje su se protekle srijede, 22. studenog, u ranim poslijepodnevnim satima odvijale u Kolodvorskoj ulici, u neposrednoj blizini poznate goričke pizzerije i autoelektričarske radnje, rijetkim su slučajnim prolaznicima bile nalik na one iz akcijskih filmova. Iako smo nakon dojave zatražili pojašnjenje Policijske uprave zagrebačke, samo su nam kratko rekli kako je riječ o ‘policijskom postupanju’, a odlaskom na lokaciju više nismo zatekli nikoga.

No, sinoć je Jutarnji list donio čitavu priču, pa doznajemo kako je bila riječ o uhićenju ekipe dilera, među kojima je bio i 37-godišnji policajac s područja Policijske uprave virovitičko-podravske! Kako doznaje ovaj dnevni list, policajci naoružani do zuba su u srijedu u pola bijela dana odlučili prepriječiti put Mercedesu koji se zaustavio ispred jedne autoelektričarske radionice u Velikoj Gorici i kojeg je vozio njihov kolega policajac R.Č. Osim Mercedesa, kriminalistima je bio sumnjiv i BMW koji se u istom trenutku zaustavio u neposrednoj blizini, a kojeg je, pak, vozio M.S., inače već osuđivan radi krađa, a u Njemačkoj i radi opijata na više od dvije godine zatvora.

Nakon što su ishodili nalog za pretres policajci su pronašli 70 vrećica droge marihuane teške preko 75 kilograma koje su bile skrivene u kartonskim kutijama i vrećama po prtljažniku i stražnjem sjedištu Mercedesa. U prodaji na veliko zaradili bi preko 150 tisuća eura, dok se na malo ta brojka i upeterostručuje.

Krim-istraga se nastavlja, a uhićenima je određen jednomjesečni pritvor u Remetincu.

Naslovna fotografija: Ilustrativna/ Marko Lukunic/PIXSELL

Ova objava Specijalci u Kolodvorskoj uhitili kolegu policajca sa 75 kila droge se prvi puta pojavila na cityportal.hr.