Prijava

Vaša prijava

‘Cestovno bjesnilo’: Slovenac pokušao autom ubiti sunarodnjake zbog svađe u prometu

[]

Svaki vozač zasigurno se bar jednom u životu zatekao u situaciji koju Ameri nazivaju ‘road rage’, a u nedostatku boljeg mi prevodimo kao – ‘cestovno bjesnilo’. No, najčešće se takvi sukobi među vozačima rješavaju međusobnim verbalnim uvredama, uz poneko nabijanje nogom u gumu auta ‘cestovnog neprijatelja’. Puno žešći sukob, koji je policija opisala kao pokušaj ubojstva, dogodio se u petak na autocesti A4, a u istom su sudjelovala trojica Slovenaca.

– Jučer, 24. studenog, oko 18:25 sati na autocesti A4, kod naplatnih postaja Sveta Helena, nakon prvotnog verbalnog sukoba u prometu, 39-godišnji državljanin Slovenije svojim osobnim automobilom naletio je na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije. Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen. Osumnjičeni 39-godišnjak je pod nadzorom policije te slijedi daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja – priopćila je zagrebačka policija.
Naslovnica: Ilustrativna/Screenshot-toyotaOforlandoFB 

Ova objava ‘Cestovno bjesnilo’: Slovenac pokušao autom ubiti sunarodnjake zbog svađe u prometu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.