Prijava

Vaša prijava

U nedjelju za sav promet zatvoren središnji dio Ilice, no razlog je više nego dobar

[]

U nedjelju, 26. studenoga, od 7:30 do 16:30 sati u potpunosti će biti zabranjen sav promet na Ilici, od Frankopanske do Krajiške ulice, zbog održavanja manifestacije ‘Projekt Ilica Q’ART’ . Stoga iz policije imaju važnu obavijest za građane.

Foto: PUZ

– Savjetujemo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju te upute policijskih službenika i redarske službe na osiguranju navedenog događanja. Obilazni pravci za vrijeme zabrane su: Ilica – Frankopanska – Klaićeva – Republike Austrije – Ilica; Ilica – Mesnička – Streljačka – Tuškanac – Nazorova – Pantovčak – Hercegovačka – Vinogradska – Ilica – objavila je zagrebačka policija.

No, ovaj brojnim posjetiteljima već godinama omiljeni ulični sajam ujedno je sjajna prilika za humanitarno djelovanje, kao i za nabavku doista unikatnih božićnih poklona.

– Ove zime Advent na Ilici počinje ranije, 26.11., i to kroz akciju kojom brine o najranjivijim skupinama te kroz teme Dijeljenje, Nesebičnost i Velikodušnost potiče posjetitelje da podrže one kojima je to najpotrebnije. Svi posjetitelji mogu donirati minimalni iznos od 10 eura pa na više onima kojima je najpotrebnije te će u znak zahvale dobiti poklon od humanitaraca. Pronađite naše humanitarce na Ilici na njihovim štandovima! – poručuju organizatori iz Umjetničke organizacija iMAGINE platforma.

 

Ova objava U nedjelju za sav promet zatvoren središnji dio Ilice, no razlog je više nego dobar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Fizika za djecu