Prijava

Vaša prijava

FOTO Po prvi puta u povijesti: Judašice Fujija na međunarodnom turniru, odmah su pale i medalje

[]

Petra Orešković, Lana Mićanović, Mia Mićanović i Sara Pereković judašice goričkog Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji nastupile su u Nizozemskoj na judo turniru i osvojile medalje.

Iz kluba ističu kako je to prvi puta u povijesti da su judaši Fujija nastupili na pravom adapted judo turniru koji je bio pod okriljem Europske judo unije.
– Jedanaest godina čekali smo ovaj trenutak, priliku da se naši natjecatelji bore na internacionalnom nivou. Više od 300 natjecatelja iz 25 država govore o veličini i jačini ovog turnira – dodaju iz Fujija.

Foto: FB Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Prvog dana natjecanja u borbama, Petra Orešković je osvojila zlatnu medalju, Lana je bila srebrna, a Mia i Sara brončane. Drugi dan, ponovno je nastupila Petra u paru sa Sanjom Delladio i to u natjecanju u katama. Cure su se popele na najviše postolje!

– Veliko hvala našim trenerima Sanji, Tanji i Mihi te tati/asistentu Darku na trudu i brizi za naše natjecateljice – poručili su iz kluba.

Foto: FB Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Foto: FB Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Ova objava FOTO Po prvi puta u povijesti: Judašice Fujija na međunarodnom turniru, odmah su pale i medalje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.