Prijava

Vaša prijava

Hribarovci pokreću humanitarnu akciju za osmijeh malih onkoloških bolesnika iz Klaićeve

[]

Osnovna škola Nikole Hribara ove godine slavi 40. obljetnicu. A kako su u školi prepoznati po svojem volonterskom i humanitarnom radu, Dan škole proslavit će upravo u tom tonu. Pokreću humanitarnu akciju kojom žele pomoći malim onkološkim bolesnicima iz Klaićeve bolnice.

Svaki razred napravit će svoju razrednu kasicu i u nju, sukladno svojim mogućnostima, ubaciti koji euro.

– Djeca će uz to napisati poruke podrške ili nešto nacrtati. To mogu učiniti sve do 6. prosinca kada ćemo preuzeti kasice i radove te ih izložiti na proslavi Dana škole 7. prosinca. Taj dan u goste će nam stići i igrači HNK Gorice s kojima će se, svi koji žele, moći fotografirati uz donacije. Sve to ide na za naše male bolesnike pa budimo svi otvorena srca – rekla nam je Marija Patrlj voditeljica KUD-a OŠ Nikole Hribara i profesorica vjeronauka.

U ponedjeljak 11. prosinca u prisutnosti članova Vijeća roditelja, ravnatelja i predstavnika svih razreda, otvorit će se kasice i zbrojiti sav prikupljen novac koji će uplatiti na račun bolnice. Dječje radove i poruke, kao i slatkiše osobno će odnijeti na onkološki odjel u Klaićevu.

– Želimo izmamiti osmijeh na dječjim licima, poslati im dobre želje i nekako se udružiti u molitvi i želji da pobjede tu zloćudnu bolest i vjerujemo da ćemo u tome uspjeti – dodala je profesorica Patrlj te ovom prilikom pozvala sve Velikogoričane dobra srca da se priključe njihovoj akciji.

– Svi zainteresirani mogu doći u Hribar i dati svoju donaciju, bit će nam posebno drago da se priključe i svi ostali u ostvarenju našeg cilja – pozvala je Patrlj.

 

Ova objava Hribarovci pokreću humanitarnu akciju za osmijeh malih onkoloških bolesnika iz Klaićeve se prvi puta pojavila na cityportal.hr.