Prijava

Vaša prijava

Bitka za 2 tisuće eura: Natjecanje ‘Dance warz’ u Velikoj Gorici okupit će najbolje plesače iz regije i Europe

[]

Prvi put u Velikoj Gorici, Geek Club u suradnji s Turistička Zajednica Velike Gorice organizira međunarodno natjecanje u plesu ‘Dance warz’ otvoreno za sve dobi! U naš grad u subotu 2. prosinca stići će najbolji plesači iz regije i Europe.

– Ideja natjecanja je bila da spojimo takozvanu underground scenu u Hrvatskoj s tradicionalnom plesnom scenom. Mogu se prijaviti svi ljubitelji plesa, oni koji se vole kretati i koji vole taj ples kao cjelinu. Sve kategorije su dobrodošle – govori nam organizator Iven Mastin.

Natjecanje će biti žestoko, s formatom 2 protiv 2 plesača.

– Sve će se odvijati u holu Srednjih škola koji ćemo prenamijeniti za plesno natjecanje, a s obzirom da je ono međunarodnog karaktera, već sada imamo prijavljene plesače iz Češke i Njemačke, a posebno nas je iznenadila grupa iz Irske. Najviše nam dolazi hip-hopera, breakdancera, a imamo i prijavljenih ljubitelja salse. Mislim da će svi ljubitelji plesa imati što za vidjeti – dodaje Mastin.

Svi oni borit će se za glavnu nagradu od 2 tisuće eura. Prijaviti se možete online, ali i na sam dan manifestacije do 14 sati kada i počinje samo natjecanje.

Naslovna ilustracija

Ova objava Bitka za 2 tisuće eura: Natjecanje ‘Dance warz’ u Velikoj Gorici okupit će najbolje plesače iz regije i Europe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.