Prijava

Vaša prijava

Božićni sajam knjiga otvara se 4. prosinca u predvorju Pučkog učilišta

[]

S porukom ‘Knjiga je dar koji možeš otvarati opet i opet’, Pučko otvoreno učilište i ove godine u predbožićno vrijeme svojim sugrađanima pruža priliku da kupe knjige Biblioteke Albatros po promotivnim cijenama.

Božićni sajam knjiga jedan je od načina popularizacije knjiga i čitanja, a otvara se u ponedjeljak, 4. prosinca u predvorju Pučkog otvorenog učilišta.

– Vrijeme darivanja, vrijeme dobrih želja, vrijeme uspomena je upravo vrijeme koje je pred nama i u kojem želimo nekome pokazati da mislimo na njega. Knjiga kao stvarni podsjetnik na drage i nezaboravne ljude našega života uvijek je dobrodošao poklon. Razveselimo nekoga jednom od knjiga iz Biblioteke Albatros – pozivaju organizatori.

Od 1980. godine Biblioteka Albatros objavila je više od 200 izdanja, monografija, romana, zbirki poezije, slikovnica i knjiga za djecu, publicistike i znanstvenih knjiga, koje su u najvećoj mjeri posvećene zavičajnim temama.

Božićni sajam knjiga u Pučkom učilištu traje do 30. prosinca.

 

Naslovna fotografija: Ilustrativna/POUVG

Ova objava Božićni sajam knjiga otvara se 4. prosinca u predvorju Pučkog učilišta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.