Prijava

Vaša prijava

Goričko ‘carstvo leda’ ove godine na čak 400 kvadrata, uz novost za male početnike

[]

Sitno brojimo do Adventa u Gorici, najčarobnije manifestacije u gradu, kojoj se posebno vesele oni najmlađi. Upravo zato su Grad i Turistička zajednica za njih ove godine uredili najveće ‘carstvo leda’ do sada, pa će svoje klizačke vještine moći pokazati na ukupno 400 ‘kvadrata’ smještenih u Parku Plemenite opčine turopoljske. Tu je i novost za sve mališane koji još trebaju svladati vještinu klizanja na ledu, pa su osigurane i tzv.guralice-držači kako bi prvi koraci bili uz što manje padova.

 

Goričko klizalište otvara se u sklopu svečanosti otvorenja Adventa u Gorici od 18 sati uz kratki show program koji će izvesti artisti na ledu. Klizalište će biti otvoreno radnim danima od 14 do 22 sata, a vikendom od 10 do 22 sata. Tijekom tjedna u jutarnjim satima klizalište će biti rezervirano za školu klizanja.

Povodom svečanog otvorenja, 2. prosinca, i na Dan Grada, 13.prosinca, klizanje će biti besplatno, a svim drugim danima ulaz na klizalište će biti tri eura. Za sve koji nemaju vlastiti par klizaljki moći ćete ih i iznajmiti po cijeni od dva eura.

 

Naslovna fotografija: Arhiva/David Jolić/Cityportal.hr

Ova objava Goričko ‘carstvo leda’ ove godine na čak 400 kvadrata, uz novost za male početnike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.