Prijava

Vaša prijava

Ovog Božića obradujte obitelj u potrebi, uz originalan adventski kalenDAR

[]

Župa blaženog Alojzija Stepinca Velika Gorica i ove godine pokreće humanitarnu akciju “Obitelj za obitelj”. Ovo je prilika da razveselite neku od obitelji koje su u potrebi te im uljepšate nadolazeće blagdane kako bi ih dostojno proslavili.

Kako to možete učiniti? Vrlo jednostavno. Iz Župe su kreirali adventski kalenDAR koji će vam biti nit vodilja u vašem prikupljanju namirnica. Svaki dan, sve do 23. prosinca, u kutiju dodajte jedan artikl s popisa, poput brašna, ulja, šećera, tjestenine, čokolade, sapuna, ukrasa za bor…te na kraju ispišite čestitku i dostavite svoj paket obitelji koju želite razveseliti.

– Ako ne znate niti jednu potrebitu obitelj, a želite biti dio ovog darivanja, javite se Mihaeli na broj 098 993 0868 do 10. prosinca te prijavite da ćete imati DAR paket kako bismo mogli vaš dar namijeniti obitelji u potrebi. Zamislite samo koliko obitelj možemo razveseliti ovog Božića – poručili su iz ove goričke župe.

Akcija počinje sutra s 1. prosincem, a evo i popisa namirnica po danima.

Naslovna ilustracija: Pexels/Lil Artsy

Ova objava Ovog Božića obradujte obitelj u potrebi, uz originalan adventski kalenDAR se prvi puta pojavila na cityportal.hr.