Prijava

Vaša prijava

FOTO Najljepši adventski vjenčić nabavite na sajmu zadrugara Kvaternika!

[]

Bogat program povodom nadolazećih blagdana pripremila je i OŠ Eugena Kvaternika, a prvo u nizu događanja je jednodnevni sajam i prodaja adventskih vjenčića koje su izradili vrijedni članovi učeničke zadruge Eugen.

– Imamo vjenčiće svih vrsta i boja kako bi svatko mogao odabrati nešto za sebe. Izrađeni su od prirodnih materijala, drva, slame i drugog. Imaju razne prirodne ukrase, poput češera, mahovine, gljiva, imamo i vjenčiće s raznim figuricama poput balerine, jelena i slično. Imamo i ove posebne heklane, zbilja smo ih puno napravili, svatko može nešto naći sigurno. Jako su lijepi za staviti na stol, ukrasiti svoj dom, a cijene su od 10 do 14 eura. Pa pozivamo sve da nam dođu danas do 18 sati – lijepo nam je sve pojasnila zadrugarka Lara Ruškovački iz 6.d razreda, koju smo zatekli na štandu u školskom predvorju.

Foto: Prodaja adventskih vjenčića, učenička zadruga Eugen, OŠ E.Kvaternika/G.Kiš, Cityportal.hr

Njen kolega zadrugar iz susjednog, 6.b razreda, pokazao nam je i kako su se modernizirali, pa ćete ubuduće uz njihov svaki kupljeni proizvod dobiti i račun!

– Radili smo zbilja s puno truda, a pridružili su nam se i trećaši. Sad imamo i fiskalnu blagajnu za račune, mene je to jako zanimalo, pa sam naučio još više o svemu tome, nabavio sam i printer, pa sam odlučio to pokloniti zadruzi kako ne bi sve pisali po papirima – otkrio nam je zadrugar Nikola Prahir.

Foto: Zadrugar Nikola Prahir nabavio je i pravu fisklanu blagajnu/G.Kiš, Cityportal.hr

Zadrugari se nadaju što uspješnijoj prodaji, jer sav prihod će uložiti u nove proizvode, koje će prezentirati na školskom Božićnom sajmu 20.prosinca.

–  Od prihoda koje ostvarimo s prodajom ovih adventskih vjenčića kupit ćemo repromaterijale za izradu ukrasa za Božić koje ćemo prodavati na našem Božićnom sajmu, a krajnji nam je cilj onda sav prihod sa sajma iskoristiti za opremanje škole s klimatizacijskim uređajima – otkrila nam je Kristina Panižić, profesorica tehničke kulture, koja u sklopu učeničke zadruge Eugen vodi sekciju modelara.

Kako biste zadrugarima pomogli u ostvarenju njihovog cilja svratite do OŠ Eugena Kvaternika po svoj unikatni adventski vjenčić danas do 18 sati! 

Foto: Prodaja adventskih vjenčića, učenička zadruga Eugen, OŠ E.Kvaternika/G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava FOTO Najljepši adventski vjenčić nabavite na sajmu zadrugara Kvaternika! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.