Prijava

Vaša prijava

Na Udarniku zadnji čin naše niželigaške jeseni, Lukavec po bodove kod Lunaticsa

[]

Što se niželigaškog nogometa tiče – još malo pa nestalo! Pred nama je još samo jedan nogometni vikend prije početka kompletne niželigaške zimske stanke. U pogonu je jedino još ekipa iz 3. NL, četvrtog ranga natjecanja, a turopoljskim nogometnim kibicima to znači da prije zimskog sna imaju priliku pogledati još samo jednu utakmicu na našim igralištima.

Ona će se odigrati u subotu od 13.30 sati na Udarniku, gdje će nogometaši Kurilovca dočekati Savu iz Strmca Samoborskog. U posljednje jesensko kolo Kurilovčani ulaze kao deveta momčad prvenstvene ljestvice, s pozitivnim učinkom od sedam pobjeda, tri remija i šest poraza, što u zbroju donosi 24 boda, dva manje od Gaj Mača, dva više od Ponikvi.

Do posljednja tri jesenska boda Kurilovčani će pokušati doći na domaćem terenu protiv pretposljednje momčadi prvenstva. Protivnik je to kojeg Stjepan Bašić, Samoborac na kurilovečkoj klupi, jako dobro poznaje, ali i protivnik s kojim društvo s Udarnika voli igrati. Prošle sezone sudarili su se dvaput, u Kurilovcu je završilo pobjedom domaćin 2-1, dok je u Strmcu slavio gost, i to s atraktivnih 4-3. Ovoga puta ponovno će Kurilovčani biti favoriti, budući da su se podignuli u formi u završnici jeseni, povezavši četiri utakmice bez poraza…

Istovremeno s ogledom na Udarniku, nogometaši Lukavca istrčat će na travnjak koji je dom NK Vrapča. Na tribinama će biti čuveni Lunaticsi, preko ceste će svoj mir tražiti štićenici Klinike za psihijatriju, a Lukavčani će tražiti način kako dovršiti jesen onako kako dolikuje jednoj ovako uspješnoj polusezoni.

Lukavčani su bez poraza još od 30. rujna, više od dva mjeseca prošlo je od posrtaja u gostima kod Samobora. U tom nizu neporaženosti već je devet utakmica, no eurofiju će za nijansu smanjiti podatak da su u posljednja tri kola Lukavčani triput remizirali. Tri boda iz ta tri susreta spustila su ih na peto mjesto tablice, s ukupno 28 bodova, jedan više nego što ima Vrapče, protivnik za kraj sjajne jeseni. Lukavec ima najmanje poraza u cijeloj ligi, samo dva, pa neka tako i ostane…

Ova objava Na Udarniku zadnji čin naše niželigaške jeseni, Lukavec po bodove kod Lunaticsa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.