Prijava

Vaša prijava

Evo što vas čeka večeras na otvorenju ‘Adventa u Gorici’

[]

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice javljaju kako je program otvorenja prebačen na danas, 3. prosinca.

Svečani program počinje u 17 sati na Trgu Plemenite općine turopoljske kada će gradonačelnik Krešimir Ačkar upaliti raskošnu blagdansku rasvjetu uz prigodan umjetnički program na ledu i nastup malih mažoretkinja. Nakon svečanog otvaranja program se nastavlja koncertom Puhačkog orkestra DVD Velika Gorica u 17:30, a nakon toga u 18 sati nastup FA Turopolje te koncert u 19:15 Mungos mladi. Za kraj dana slijedi koncert uvijek nasmijanog ženskog tria Gelato Sisters u 21 sati.

Sve posjetitelje očekuje i raznolika blagdanska ugostiteljska ponuda i obrtnički sajam, a u Uredu Bake Božićnjak od 10 do 13 sati mogu se pronaći blagdanski pokloni i delikatese.

Za male Velikogoričane pobrinut će se ekipa iz Božićnog sela koji s programom počinju u 16 sati i to s predstavom “Pia Mia i Čudesan safari” koju potpisuje naš domaći autorski tim Ana Katulić i Marija Anić. Tehnika Filip Rožić i naslovna glazba Aleksandar Kačurov.

 

 

Ova objava Evo što vas čeka večeras na otvorenju ‘Adventa u Gorici’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.