Prijava

Vaša prijava

Hribarovci slave 40.rođendan, a na veliku proslavu stiže Ansambl Jane, Vegasice i nogometaši !

[]

Najveća osnovna škola u Velikoj Gorici, OŠ Nikole Hribara, bogatim programom slavi svoj 40. rođendan. U utorak navečer održana je priredba pod nazivom ‘Igrajmo se radosti’ i čitava je večer bila posvećena umjetnosti riječi, glazbe i plesa. Nastupali su učenici viših razreda, njih ukupno 57, pod mentorstvom profesorica hrvatskog jezika Ivane Đaković, Lidije Klarić, Irene Lacković, Bernarde Lukić, Ane Matak, Antonije Vađić Žilić, te profesorice glazbene kulture Branke Kopilović.

Foto: OŠ Nikole Hribara

– Svaki je trenutak bio posvećen ljepoti, trenutak u kojem smo hranili dušu. Tako duhovno nahranjeni spremni smo za završnicu u kojoj nas čeka eksplozija pjesme, plesa i radosti, jer nije svaki dan rođendan! A to zna i sveti Nikola, pa je već rano ujutro došao u Hribar. Osobito je bio radostan kada je čuo da će sutra, 7. prosinca, u školi biti Ansambl Jane, nogometaši HNK Gorica Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir i nogometaš NK Dinama Dario Špikić koji daruje svoj dres koji će biti ponuđen na aukciji u 18:00 sati. Cijeli program svojim plesom uveličat će Cheerleading klub Vegasice – doznajemo iz OŠ Nikole Hribara.

Foto: OŠ Nikole Hribara

Ova objava Hribarovci slave 40.rođendan, a na veliku proslavu stiže Ansambl Jane, Vegasice i nogometaši ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.