Prijava

Vaša prijava

FOTO Klinci iz “plavog” vrtića jači i od kiše: Pjesme, recitacije i puno dječjeg smijeha

[]

Plan je bio dovesti dječicu na gorički Advent, na pozornicu pokraj Muzeja, dati im priliku da izvedu svoj kratki program na trenutačno bez konkurencije najljepšem mjestu u gradu. Međutim, kiša koja je pljuštala cijeli utorak dovela je do promjene plana, pa su djeca iz Dječjeg vrtića Ciciban nastupila na daskama kazališta Galženica. Roditelji, braća, sestre, bake i djedovi, naravno, napunili su dvoranu Doma kulture do posljednjeg mjesta…

Odgajateljice iz Dramsko-scenske skupine Gabrijela Špehar, Helena Ribić i Andreja Trputec, zajedno s kolegicama iz Montessori skupine, Andreom Hranilović, Dijanom Čorak i Anom Greganić Knežević, sa svojim su skupinama pripremile tri božićne pjesmice i dvije recitacije. U čarobnoj atmosferi prepunoj dječje razigranosti i uz poneku suzu radosnicu u oku ponosnih roditelja, dvoranom se nakon svakog od tih nastupa prolamao pljesak za preslatko društvo s kapama Djeda Božićnjaka na pozornici.

Mnogima od tih klinaca bio je ovo i prvi ovakav nastup u životu, a budući da su svi do jednoga ovaj nastup završili s osmijesima na licu, sasvim je jasno da je ova ideja – uspjela! I ranije su se iste ove odgajateljice isticale aktivnošću i uloženim trudom, jer ovakve i slične nastupe djeca iz ovih skupina “plavog” vrtića Ciciban imala su i u razdoblju iza nas. Između ostaloga, ove tete pripremile su i lutkarsko-igranu predstavu “Ježeva kućica” za svoje i naše klince.

I svaki put to izgleda ovako nekako…

Ova objava FOTO Klinci iz “plavog” vrtića jači i od kiše: Pjesme, recitacije i puno dječjeg smijeha se prvi puta pojavila na cityportal.hr.