Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Glazbeno-scenski spektakl i humanitarna aukcija za finalnu proslavu 40.rođendana OŠ Nikole Hribara

[]

Veliko finale višednevne proslave 40.rođendana OŠ Nikole Hribara, najveće goričke škole, održano je sinoć u velikoj sportskoj dvorani, ali i u samom predvorju. U velikoj proslavi sudjelovali su baš svi! Učenici od prvog do osmog razreda, svi njihovi učitelji i učiteljice, profesori i profesorice, i svi ostali djelatnici koji su vrijedno pripremali bogatu scenografiju i koreografiju kojom su iznenadili roditelje i uzvanike sinoćnje proslave. Vrhunski light-show, glazba, kostimi i izvedba poput pravih profesionalaca oduševili su publiku koja je sve sudionike nagradila velikim pljeskom nakon svake nove točke.  U dvorani su bila popunjena sva mjesta, a stajalo se i na dodatnim stolicama, jer taj glazbeno-scenski spektakl nitko nije želio propustiti! Nakon jednosatnog show-programa, proslava se premjestila do velikog školskog predvorja, gdje je održana humanitarna aukcija u sklopu akcije za djecu koja se liječe na onkološkom odjelu Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

 

Nakon nastupa Vegasica, kad su se na malu pozornicu popeli nogometaši HNK Gorice, Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir, te nogometaš NK Dinama, Dario Špikić, inače bivši Hribarovac, oduševljenju nije bilo kraja! Nogometna lopta s potpisima svih nogometaša goričkog prvoligaša i Špikićev dres osigurali su dodatna sredstava za plemeniti cilj, a nakon aukcije školarci su doslovno okupirali pozornicu i okružili nogometaše, kako bi dobili autogram i fotografiju za dugo sjećanje na ovo posebno rođendansko druženje. Gužva je bila i na štandovima učeničke zadruge Breza, čiji su članovi organizirali humanitarni sajam, na kojemu ste za par eura mogli kupiti prekrasne božićne ukrase, unikatni nakit i još niz prigodnih ukrasnih predmeta koje su izradili vrijedni zadrugari, a ukupan prihod također ide za pomoć Klaićevoj bolnici.

– Zahvaljujem svim djelatnicima i svim učenicima škole koji su se uključili i sudjelovali u brojnim programima koje smo organizirali povodom 40. rođendana naše škole. Posebno smo ponosni na humanitarnu akciju ‘Na krilima radosti’ za male pacijente koji su smješteni na onkološkom  odjelu Klaićeve bolnice. Za kraj bih svima zaželio sretan Božić i Novu godinu svim čitateljima i svim našim učenicima, djelatnicima i roditeljima, neka nam je što više ove dječje radosti! – rekao nam je ravnatelj Stjepan Maravić.

 

Video i fotografije: G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava FOTO/VIDEO Glazbeno-scenski spektakl i humanitarna aukcija za finalnu proslavu 40.rođendana OŠ Nikole Hribara se prvi puta pojavila na cityportal.hr.