Prijava

Vaša prijava

Zaboravljivim čitateljima gorička knjižnica djelomično oprašta zakasninu

[]

Gradska knjižnica Velika Gorica i ove godine zaboravljivim korisnicima djelomično prašta zakasninu. Akcija ‘Knjige u zakasnini vrati, samo 7 eura plati’ bit će u sva tri odjela Knjižnice u srijedu 13. prosinca na blagdan Svete Lucije i Dan Grada.

– Omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz naplatu zakasnine od 7 eura. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba knjiga, da uz ovaj simboličan iznos ponovno će moći postati naši aktivni članovi – ističu iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Knjige možete vratiti u sva tri odjela knjižnice od 8 do 19:30 sati uz napomenu da knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

– Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo. Korisnici koji ne duguju knjige već imaju blokadu molimo da se taj dan osobno jave u knjižnicu – ističu iz knjižnice te pozivaju sve da iskoriste ovu mogućnost jer police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja.

Ova objava Zaboravljivim čitateljima gorička knjižnica djelomično oprašta zakasninu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.