Prijava

Vaša prijava

Veliki uspjeh! Andrej uskoro kreće na svoje putovanje zahvaljujući ujedinjenim Velikogoričanima

[]

Deset dana bilo je dovoljno da se Velikogoričani ujedine u humanitarnoj akciji ‘Andrejevo putovanje’ i prikupe dovoljan iznos kako bi se kupilo vozilo s bočnim vratima, ali i ugradila rampa za invalidska kolica. Podsjetimo, naš sugrađanin Andrej Skrbin od rođenja ima Downov sindrom, ali i teška fizička i mentalna oštećenja zbog epileptičnih napada syndrome West. Ova akcija organizirana je kako bi njemu i njegovoj hrabroj majci Aniti omogućili lakše kretanje. 

– Srce nam se smije, a trebalo bi i svima vama koji ste nam pomogli da ovo postane moguće. Skupili smo potreban iznos te vas molimo da više ne uplaćujete na humanitarni žiro račun koji ćemo zatvoriti odmah čim će biti moguće. Sve uplate koje će biti iznad iznosa koji je potreban Andreju, Upravni odjel Zagrebačke Županije raspoređuje na sljedeću humanitarnu akciju prijavljenu za prikupljanje pomoćne medicinske opreme i vozila. Tako da znate da vaše donacije uvijek idu u dobre ruke – poručila je Dalija Zubek iz VG Legacyja te se ovom prilikom zahvalila Gradu Velikoj Gorici na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom da uvijek imaju otvoreno srce za sve ljude u potrebi, a posebno djecu.

No, ono što dalje slijedi je kupnja gusjeničara za invalidska kolica kao i građevinske radove za prilagođavanje stepenica za Andrejeve potrebe. Zato iz VG Legacyja pozivaju sve da dođu na humanitarni blagdanski koncert KUD-a Gradići 28. prosinca koji će se održati u Društvenom domu s početkom u 19:30 sati.

– Gorica je Velika jer samo se srcem dobro vidi – poručili su iz udruge.

Ova objava Veliki uspjeh! Andrej uskoro kreće na svoje putovanje zahvaljujući ujedinjenim Velikogoričanima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.