Prijava

Vaša prijava

Iznenada preminuo Goran Krilčić, dobra duša Velike Mlake i predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Velika Gorica

[]

Dugogodišnji predsjednik Udruge veterana domovinskog rata Velike Gorice, Goran Krilčić, iznenada je u 67-moj godini života, preminuo u srijedu, 13. prosinca, u svom obiteljskom domu u Velikoj Mlaki.

– Ponovo moramo objavljivati najteže i najtužnije vijesti. Preminuo je naš prijatelj, suborac iz 153. brigade HV-a, hrvatski branitelj iz Domovinskog rata i predsjednik Udruga Veterana Domovinskog rata Velika Gorica od 2014.-te godine, Goran Krilčić.  Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna svijetlila mu.  Počivao u miru Božjem – objavili su njegovi prijatelji i suborci iz Udruge.

U velikoj tuzi je i čitava Velika Mlaka.

-Tužan je danas dan za naše društvo. Iznenada i prerano nas je napustio gospodin Goran Krilčić, nekadašnji predsjednik Mjesnog odbora Velika Mlaka i dugogodišnji predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Velike Gorice, a prije svega brižan otac i djed, susjed, prijatelj. Jednom riječju divan i drag čovjek.

Bio je dobra duša Velike Mlake, uvijek s osmijehom na licu, spreman na šalu. Uvijek spreman pomoći kada je trebalo. Našem društvu uvijek je bio velika podrška. Bio je i ostat će jedan od najdražih suradnika. Uvijek ćemo se sjećati njegove smirenosti, dobronamjernost i topline i jako će nam faliti.

Gospodin Krilčić je i tata naše drage članice, nekadašnje predsjednice Društva Marije Krilčić, s kojom iskreno suosjećamo zbog ovog velikog gubitka. U mislima i molitvi smo s njom i ožalošćenom obitelji, rodbinom, prijateljima. Neka im dragi Bog da snage da se nose s tugom, a dragom dobrom gospodinu Goranu pokoj vječni – napisala je u ime Društva žena Velika Mlaka predsjednica Ivana Andrić Penava.

 

Ova objava Iznenada preminuo Goran Krilčić, dobra duša Velike Mlake i predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Velika Gorica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.