Prijava

Vaša prijava

Nedjelja kao dan za požare – gorjelo u Jaski, Sesvetama, Dubravi, Susedgradu!

[]

Vatrogasci su u nedjelju, 17.prosinca, imali pune ruke posla! No, srećom, na intervencijama nije bilo ozlijeđenih osoba, a o svemu je izvijestila zagrebačka policija. Krenulo je u Dubravi oko 11 sati, kada je primljena dojava o požaru u trgovini na Slavonskoj aveniji.
-Izbio je požar kuhinjske nape. Požar su ugasili vatrogasci, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid slijedi – kratko su objavili.
Oko 13:40 sati stiže nova dojava, ovaj put s područja Sesveta, gdje je u Ulici Ive Andrića izbio požar u kuhinji. Požar su ugasili ukućani, a materijalna šteta nije utvrđena, te slijedi očevid, izvijestili su iz policije. Ni dva sata kasnije, opet novi požar, ovog puta na području Jastrebarskog.
– Jučer, 17. prosinca oko 15 sati, u Jastrebarskom, Ulici Ante i Davida Starčevića, izbio je požar u kući, najvjerojatnije uslijed električnog kvara kućanskog aparata. Ozlijeđenih osoba nije bilo, dok su požar ugasili vatrogasci – priopćili su. Zadnja dojava ove požarno aktivne nedjelje
stigla je oko 20 sati na području Susedgrada. U Ulici Susedsko polje izbio je požar u kući, najvjerojatnije uslijed kvara na električnim instalacijama. Šteta nije utvrđena, ozlijeđenih osoba nije bilo.

Ova objava Nedjelja kao dan za požare – gorjelo u Jaski, Sesvetama, Dubravi, Susedgradu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.