Prijava

Vaša prijava

FOTO: Advent u Kravarskom ujedinio malu lokalnu zajednicu u humanitarnom cilju

[]

Nema ljepšeg nego kada zavlada božićni duh i zajedništvo u lokalnoj zajednici. Bilo je tako i za vikend u Kravarskom gdje su se ujedinili i mladi i stari u organizaciji drugog ‘Humanitarnog adventa u Kravarskom’. Cilj je bio jedan, sakupiti što više sredstva koja će biti donirana obitelji Belačić iz Pustika kao pomoć pri kupnji nove obiteljske kuće.

Program se odvijao kod zgrade općine, a bilo je za svakoga ponešto. Vrijedne žene pripremile fine domaće delicije, bilo je tu i štandova s raznom ponudom, a odazvali su se i brojni izvođači koji su svojim bogatim repertoarom uveličali subotnju večer. Najmlađi mještani i njihovi roditelji uživali su i u izgradi prigodnih božićnih čestitki u pastoralnom centru ‘Josip Povoljnjak’.

Sudjelovali su tako KUD “Kravarsko”, Folklorni ansambl “Šiljakovina”, Udruga umirovljenika općine Kravarsko, Ivan Zlodi , Josip Zlodi Josipa Gvozdanić, Matej Fridl, Crkveni zbor župe Kravarsko, Dječji vrtić DIDI, Josip Sovina, Ivan Radač, OŠ Slavka Kolara Kravarsko, Udruga žena općine Kravarsko, Caritas župe Kravarsko kao i vatrogasci iz Velike Bune.

– Naša mala zajednica ponovno je pokazala svoje veliko srce. Hvala svima koji su sudjelovali i na taj način podržali našu humanitarnu akciju za obitelj Belačić. Bez pomoći sa strane u obliku raznih donacija i fizičke pomoći, svjesni smo da ovog događaja ne bi bilo već drugu godinu za redom. Još jednom HVALA svima koji su se uključili u ovu plemenitu akciju. Veseli nas svaka objavljena slika, pohvala, ali i pokoja kritika, jer to nam je dodatni motiv da ponovno ujedinimo zajednicu i pomažemo ljudima u potrebi. Vidimo se sljedeće godine na istom mjesto – poručili su iz Udruge mladih Kravarsko.

Ova objava FOTO: Advent u Kravarskom ujedinio malu lokalnu zajednicu u humanitarnom cilju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.