Prijava

Vaša prijava

Kompare.hr otkriva: Top 5 najisplativijih trio paketa na tržištu

[]

U današnjem svijetu je neizbježno koristiti se računalima, mobitelima ili televizijom. Svako kućanstvo posjeduje više digitalnih aparata, radilo se o stanu za jednu osobu ili velikoj obitelji. Sigurno ste primijetili da na te uređaje mjesečno trošite popriličnu svotu novca. Kako količina korištenja ovih uređaja iz dana u dan raste sve većom digitalizacijom svijeta, za mnoge troškovi postaju prevelik teret.

Uštedjeti novac nikome nikada nije naškodilo, jedino je pitanje – Kako? Odgovor je vrlo jednostavan – uz kompare.hr! Ako želite saznati neke od najboljih ponuda i paketa koji uključuju internet, vaš telefon i televiziju, udobno se smjestite dok van u ovom članku pobliže opišemo čari usluga kompare.hr.

More ponuda i usluga – kako se snaći?

Živite li u velikoj obitelji troškovi za internet znaju doseći velike razmjere. Uračuna li se da svaki član obitelji posjeduje mobitel koji koristi svaki dan te da je za iste te mobitele potreban internet, a da se i ne govori o korištenju televizije i njenog popratnog sadržaja. Od računanja i troškova bi svakoga zabolila glava.
Mnogi ljudi spas pronađu u raznoraznim tarifama, paketima i drugim ponudama, što im uvelike štedi novac. No, bez obzira što je tržište veliko i ponudama nema kraja, pojedinac se zna izgubiti u moru usluga i blještavila reklama. U obzir se trebaju uzeti cijene i te iste cijene se kasnije trebaju usporediti. Zato u spas dolazi kompare.hr, uz kojeg paketi interneta, telefona i televizije za obitelj nikada nisu bili povoljniji.

Trio paketi interneta, telefona i televizija za obitelj

Kompare.hr je stranica koja vam s lakoćom može poslati sve personalizirane podatke o paketima koji su namijenjeni baš vama i vašoj obitelji. Na brzinu unesite svoje podatke te možete izabrati koje su vam ponude u trenutku potrebne. Prije no što prionete na posao, donosimo vam trenutno pet najpovoljnijih trio paketa na tržištu.

Top 5 najisplativijih trio paketa započinje s nevjerojatnom cijenom od 27,40 eura mjesečno. U prvom, Iskonovom paketu, dobivate do 100 mbps interneta, neograničene razgovore prema fiksnim i mobilnim nacionalnim operatorima te televizijski paket s 55 programa. Što još poželjeti za takvu cijenu?

U drugoj povoljnoj ponudi operatera Telemach za samo 30,90 eura mjesečno dobivate do 300 mbps brzine neograničenog interneta za download te 150 mbps za upload. Što se tiče telefona, pruža vam se neograničen broj poziva unutar HR te prema fiksnim brojevima u United Group mreži. Vaša televizija bit će opremljena s čak 105 televizijskih programa.

Na trećem mjestu, također Iskonov, za 30,90 eura mjesečno, paket uključuje flat internet po najvećoj mogućoj dostupnoj brzini na adresi. Dobivate neograničen broj razgovora prema fiksnim i mobilnim nacionalnim operatorima te TV paket koji sadrži 55 osnovnih programa.

Zadnja dva paketa ponude su A1 operatera. Predzadnji od Top 5 paketa, za 35,90 eura mjesečno, osim neograničenog flat interneta s najvećim brzinama, neograničenih poziva na svim mobilnim mrežama te TV paketa s Arena sport kanalima, HBO i Cinemax kanalima, nudi vam dodatne popuste uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Zadnja ponuda, za 35,90 eura mjesečno nudi iste ponude za telefon i TV kao posljednji paket, no ovaj paket osigurava najveće brzine interneta. Dobivate neograničen flat internet, optičko kabelska do 300 mbps.

Zašto baš kompare.hr?

U svijetu je biranje bilo kakva osiguranja, internet paketa ili drugih usluga putem online komparatora uobičajena praksa i prednjači u odnosu na tradicionalnu prodaju preko zastupnika, dok u Hrvatskoj i dalje postoji doza nepovjerenja prema pružateljima takvih usluga. Razlog tomu je što mnogi ne razumiju kako usluga za korisnika može biti besplatna. Napredak je ipak iz godine u godinu vidljiv pa se sve više osvještava pozitivan utjecaj komparatora u javnosti.

Kompare.hr već 12 godina uspoređuje sva osiguranja i telekom pakete i tako neupitno pomaže svim svojim klijentima. Štedi vaše vrijeme i novac, a koliko su korisnici zadovoljni govori sama činjenica da je ovaj nezavisni online komparator zauzeo vodeće mjesto na tržištu. Uz samo par klikova ponuđene su vam usluge od najboljih radnika potpuno besplatno. Za suradnju s kompare.hr ne gubite ništa, a dobivate i štedite mnogo.

Zaključak

Opremite svoj dom i počastite obitelj ovim povoljnim ponudama trio paketa. Brzo i besplatno dobivate sve informacije i usluge na pladnju. Na vama je samo izabrati, a na usluzi vam je i kompare.hr. S ovom stranicom nećete pogriješiti, jer s dugogodišnjim radom i iskustvom pozitivne povratne reakcije klijenata sve više opravdavaju kvalitetu usluge!

Foto: averie-woodard-unsplash

Ova objava Kompare.hr otkriva: Top 5 najisplativijih trio paketa na tržištu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.