Prijava

Vaša prijava

Prvašići iz Hribara pjesmom, plesom i glumom, klincima u Lukavcu unijeli božićnu radost

[]

Do prije pola godine, i oni su bili mali. Bezbrižno su svoje vrijeme provodili u dječjem vrtiću, a sada kada su malo ‘veći’ svoj školski sat vjeronauka iskoristili su za posjetu dječjici u vrtiću u Lukavcu.

Učenici 1. d razreda iz OŠ Nikole Hribara, zajedno sa svojojm učiteljicom Jadrankom Jelisavac i profesoricom vjeronauka Marijom Patrlj posjetili su Dječji vrtić Lojtricu, odnosno područni ured u Lukavcu kako bi im uljepšali nadolazeći blagdan. Za tu prigodu pripremili su kratku, ali zanimljivu priredbu za dječjicu od 4 do 6 godina.

Djeca, uz svoju odgajiteljicu mentoricu mlađe i predškolske dobi Zlaticu Šandor, radnosno su dočekala goričke prvašiće, koji su ih razveselili recitacijama, glumom, pjesmom i plesom te im na taj način unijeli pravu božićnu radost. Kasnije su se svi zajednički poigrali i počastili, a kako kažu iz škole i vrtića, toliko im je bilo dobro da žele ovakva međusobna suradnja postane tradicija.

 

 

Ova objava Prvašići iz Hribara pjesmom, plesom i glumom, klincima u Lukavcu unijeli božićnu radost se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Čestitka