Prijava

Vaša prijava

Blještavilo lampica, kuhano vino i Djed Mraz čeka vas i ove godine na ‘Božiću u Rožincu’

[]

Ulica kroz koju svi rado prošetaju ili prođu automobilom u ovo doba godine je zasigurno Rožinec u Buševcu. Riječ je o ulici koja svake godine zasvijetli posebnom svjetlošču. Bit će tako i ove godine, jer sprema se jubilarno deseto izdanje ‘Božića u Rožincu’.

Sve to zahvaljujući entuzijastima i mještanima, članovima Udruge Moj Buševec, koji mnogobrojnim božićnim dekoracijama i šarenim lampicama osvijetle svoja dvorišta i obiteljske kuće kako bi na nekoliko dana u godini postali prava mala atrakcija.

U utorak na Štefanje, 26. prosinca od 17 sati, bit će prilike za provjerit tko se ove godine najviše potrudio oko ukrašavanja kuće, ali i degustirati najbolje božićne kolače koje će ispeći vrijedne mještanke Rožinca i Pušćina.

– I ove godine neće izostati izbor najukrašenije kuće kao i kolača, ali i posjet Djeda Mraza koji će darivati najmlađe posjetitelje. Predstavit ćemo i starinski kalendar za 2024. godinu. Pozivamo sve na zajedničko druženje uz besplatno kuhano vino i čaj, prošećite ulicom i uživajte u blještavilu – pozivaju iz udruge Moj Buševec.

Ova objava Blještavilo lampica, kuhano vino i Djed Mraz čeka vas i ove godine na ‘Božiću u Rožincu’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.