Prijava

Vaša prijava

Treća sreća za gorički pročistač? Na natječaj su pristigle četiri ponude

[]

Danas su otvorene ponude trećeg Natječaj za projektiranje i rekonstrukcija uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Velika Gorica i izgradnju nadzorno-upravljačkog sustava, koji je sastavni dio projekta Aglomeracije.

Pristigle su tako četiri ponude i to iz tvrtki i zajednice ponuditelja iz čak sedam zemalja. Najnižu ponudu od 39,1 milijuna eura s PDV-om dala je zajednica ponuditelja WTE Wassertechnik iz Njemačke i Hering iz BiH dok je austrijski Strabag AG ponudio je 45,9 milijuna eura.

Zajednica ponuditelja Katago Construction iz Srbije, UAB Arginta iz Litve i hrvatska podružnica tvrtke Structura Concept ponudili su 46,6 milijuna eura, a kineska zajednica ponuditelja China Road and Bridge Corporation i Beijing Enterprise Water Group ponudila je 44,1 milijuna eura.

Inače, procijenjena vrijednost radova je 21,2 milijuna eura bez PDV-a. Sada slijedi ocjena ponuda, a hoće li u ovom slučaju biti ‘treća sreća’, doznat ćemo uskoro.

 

Ova objava Treća sreća za gorički pročistač? Na natječaj su pristigle četiri ponude se prvi puta pojavila na cityportal.hr.