Prijava

Vaša prijava

Isključili mu struju, pa pijan usred noći lupao na vrata goričkog HEP-a, dobio 15 dana ‘hlađenja’ u zatvoru

[]

Recidivist po pitanju remećenja javnog reda i mira, 53-godišnji muškarac s goričkog područja, pod utjecajem alkohola, ali i činjenice da su mu isključili struju zbog neplaćenih računa, odlučio se za noćnu akciju, koja mu je donijela samo nove probleme. Krajem studenog prošle godine, usred noći, oko 2:30 sati, došao je do velikogoričke poslovnice HEP-a u Kolarevoj ulici, te krenuo lupati po vratima, galamiti i psovati na sav glas. Očito mu nije smetala činjenica da je policijska postaja kojih desetak metara dalje, doslovno preko puta ceste!

– Ispred poslovnice HEP-a vikao je: Pi**a vam materina, vi ćete meni isključivati struju, j**o vam bog mater, eno vam tamo policija pa ih zovite, mamu vam je**m! Potom je nekoliko puta udario po vratima poslovnice – navela je sutkinja u presudi, piše danica.hr.

Kako je ustanovila policija prilikom postupanja, muškarac je bio pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. I to je jedino što je okrivljeni na sudu priznao. Opovrgavao je da je počinio ikakav prekršaj i tvrdi kako nije vikao i galamio, niti udarao po vratima HEP-a. 

– Da, bio sam pijan jer me je više ljudi te noći častilo pićem budući da me poštuju. Krenuo sam pješice kući, nisam pravio nikakve probleme. Inače, živim u kući u kojoj nemam ni osnovne uvjete za život, ali su bolji od uvjeta u zatvoru Remetinec – rekao je sutkinji.

Kako je odmah nakon intervencije prepraćen u zatvor na 15 dana, jer je već ranije osuđivan također za remećenje javnog reda i mira, kaznu je odavno odslužio, a presuda ju je samo potvrdila.

 

Naslovna fotografija: G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava Isključili mu struju, pa pijan usred noći lupao na vrata goričkog HEP-a, dobio 15 dana ‘hlađenja’ u zatvoru se prvi puta pojavila na cityportal.hr.