Prijava

Vaša prijava

Senior-diler ‘pao’ sa 66 kila marihuane, otkrivena i tri labosa s više od 300 stabljika

[]

Istražitelji Policijske uprave zagrebačke pretragom jedne obiteljske kuće na području Dubrave početkom vikenda pronašli su tri improvizirana laboratorija u kojima su bile posađene stabljike marihuane i 66,07 kilograma marihuane.

– Sumnja se da je 65-godišnjak protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u točno neutvrđenom vremenskom periodu, u kući na području Dubrave uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja i u kojima je pronađeno zasađeno 366 komada stabljika marihuane kao i 66.070 grama marihuane pakirane u više različitih pakiranja – doznajemo iz PUZ-a.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 65-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Foto: PUZ

Ova objava Senior-diler ‘pao’ sa 66 kila marihuane, otkrivena i tri labosa s više od 300 stabljika se prvi puta pojavila na cityportal.hr.