Prijava

Vaša prijava

Dubranec: Policiji dobrovoljno predao bombe, puške i streljivo

[]

Tijekom redovite konferencije za medije u goričkoj policiji su pohvalili postupak jednog stanovnika Dubranca, koji je dobrovoljno predao više vrsta raznog oružja i streljiva.

– Čovjek je prilikom čišćenja stare kuće pronašao četiri ručne bombe, automatsku pušku, okvir i 300-tinjak komada raznog streljiva, o tome je obavijestio policiju koja je izašla na mjesto dojave, gdje je sve izuzeto i odneseno, ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti – izvijestila je policija.

Stoga podsjećamo na sve koji prilikom sličnih akcija čišćenja tavana, podruma, vikendica, pronađu zaboravljene ratne trofeje da kontaktiraju policiju, bez ikakvih posljedica i kazni.

– I dalje pozivamo građane na sigurniju budućnost bez oružja te ih upućujemo da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 i sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilu i sa vozilima bez policijskih obilježja. Riješite se oružja bez sankcija i učinite Vaš dom sigurnijim- poručuju iz Policijske uprave zagrebačke.

 

Naslovnica: Ilustrativna fotografija/ Enrico Hänel, pexels.com

 

Ova objava Dubranec: Policiji dobrovoljno predao bombe, puške i streljivo se prvi puta pojavila na cityportal.hr.